Trainer gezocht

De senioren heren van RC Eindhoven zijn op zoek naar een trainer. Ons eerste team speelt derde klasse, maar wil promoveren naar de tweede klasse. Ons tweede team speelt vierde klasse en wil komend seizoen in de bovenste helft meespelen. We zoeken hiervoor een gemotiveerde trainer die aan een gemengde groep senioren (18-50 jaar) training en coaching wil geven. Structuur en teambuilding zijn hierbij van groot belang. We trainen dinsdag- en donderdagavonden.

Ben jij, of ken jij iemand die deze uitdaging aandurft? Neem dan contact op met Peter Hoedemakers, voorzitter RC Eindhoven

voorzitter@rugbyclubeindhoven.nl

Trainer wanted

The RC Eindhoven seniors are in need of a trainer. Our first team is playing third division, but is looking to promote to the second division. Our second team is playing fourth division and is hoping to play top half of the board. We are looking for a well motivated trainer who is willing to train and coach a mixed group of seniors (age 18-50). Structure and teambuilding are key elements. We train on Tuesday and Thursday evenings.

Are you interested, or do you know anyone who might be? Please contact Peter Hoedemakers, chairman of RC Eindhoven

voorzitter@rugbyclubeindhoven.nl