Rugby, Give it a try

We heten je graag welkom als nieuw lid van Rugbyclub Eindhoven.

Vind jij rugby helemaal geweldig of wil je gewoon een keer komen proberen?
Bij Rugbyclub Eindhoven ben je meer dan welkom.
Give it a try?
Wil jij kijken of rugby bij jou past? Ga dan de uitdaging aan en kom bij ons 4 trainingen uitproberen.

Wil je al echt spelend lid worden?
Vul dan onderstaand formulier in zodat we je kunnen aanmelden bij de bond en vergeet niet op verzenden te drukken!
We vragen je hierna alleen een recente pasfoto in te leveren bij:

Guus Bruijnaers

Inschrijf formulier

Voornaam *

Tussenvoegsel
Achternaam *

Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
E-mail adres *

Geboortedatum (dd-mm-yyyy)
Nationaliteit
Geslacht Man
Vrouw

Gegevens betalingsplichtige

(alleen invullen indien anders dan gegevens speler)

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
E-mail adres
Geboortedatum (dd-mm-yyyy)
Nationaliteit
Relatie

Ervaring

Let op: Onderstaande vragen alleen invullen indien u eerder bij een andere rugby vereniging actief was.
Waar heeft u eerdere rugby ervaring? Nederland
Buitenland
Naam van de Club
Naam van de Bond
Bondsnummer
Bij het inleveren van dit formulier dient u een pasfoto in te leveren voor een spelerskaart van de NRB!

Publicatie foto-en filmmateriaal Het is mogelijk dat tijdens wedstrijden, trainingen en activiteiten foto’s en filmmateriaal worden gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden zoals bijvoorbeeld; website, flyers etcetera.

Privacy persoonsgegevens In het kader van de Wet Berscherming Persoonsgegevens willen wij u erop attent maken dat gegevens uitsluitend gebruikt worden voor het voeren van ledenadministratie en het op de hoogte houden van wedstrijden en andere club activiteiten. RCE geeft je persoonsgegevens niet door aan derden! Voor wijzigingen in adres, telefoonnummers en rekeningnummers verzoeken wij je deze schriftelijk door te geven via:
secretaris@rugbyclubeindhoven.nl
Voor verdere vragen over dit inschrijf- en machtigingsformulier kunt u ook terecht bij: