Rugby, Give it a try

We heten je graag welkom als nieuw lid van Rugbyclub Eindhoven.

Vind jij rugby helemaal geweldig of wil je gewoon een keer komen proberen?
Bij Rugbyclub Eindhoven ben je meer dan welkom.
Give it a try?
Proef training?
Wil jij kijken of rugby bij jou past? Ga dan de uitdaging aan en kom bij ons 4 trainingen uitproberen.

Wil je al echt spelend lid worden?
Vul dan het formulier in zodat we je kunnen aanmelden bij de bond en vergeet niet op verzenden te drukken!
We vragen je hierna alleen een recente pasfoto in te leveren bij:

Guus Bruijnaers

Publicatie foto-en filmmateriaal
Het is mogelijk dat tijdens wedstrijden, trainingen en activiteiten foto’s en filmmateriaal worden gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden zoals bijvoorbeeld; website, flyers etcetera.

Privacy persoonsgegevens
In het kader van de Wet Berscherming Persoonsgegevens willen wij u erop attent maken dat gegevens uitsluitend gebruikt worden voor het voeren van ledenadministratie en het op de hoogte houden van wedstrijden en andere club activiteiten. RCE geeft je persoonsgegevens niet door aan derden!

Voor wijzigingen in adres, telefoonnummers en rekeningnummers verzoeken wij je deze schriftelijk door te geven via:
secretaris@rugbyclubeindhoven.nl
Voor verdere vragen over dit inschrijf- en machtigingsformulier kunt u ook terecht bij: