Hallo,

Door de enorme groei van de club ontstond er behoefte aan een vertrouwenspersoon en heeft het bestuur van RCE mij gevraagd deze rol op me te nemen. Ik heb daar graag gehoor aan gegeven.
Ik zal mezelf eerst voorstellen: Ik ben Karin Wiepkes en moeder van Luuk (colt) en Merijn (junior). Ik ben aan RCE verbonden sinds 2009 toen Merijn begon met rugbyen als turf. Ik ben werkzaam als zelfstandig podotherapeut in het Antoniusziekenhuis in Utrecht.

Korte omschrijving van de functie:
Een vertrouwenspersoon is een persoon, aan wie men vertrouwelijke zaken kwijt kan. Ik zal naar je luisteren en je helpen zoeken naar mogelijkheden om een bepaalde situatie op te lossen. Ik maak geen deel uit van het bestuur en hoef aan hen ook geen verantwoording af te leggen. Je kunt bij mij dus je verhaal kwijt zonder dat je bang hoeft te zijn dat ik dit met anderen overleg. Alleen op uitdrukkelijk verzoek van degene die bij me komt zal ik overleg plegen. Je kunt me ook vragen te bemiddelen in een situatie waar je zelf niet uitkomt. Ik zal me hierbij onpartijdig opstellen. Als de onpartijdigheid in het geding komt, zal ik de zaak doorverwijzen.

Mocht er iets spelen waar je mee zit of waar je met me over wil praten dan kun je me bereiken via vertrouwenspersoon1@rugbyclubeindhoven.nl. Ik zal je dan bellen om een afspraak te maken of je direct aan te horen.

Karin

Karin-Wiepkes